“I am learning all the time. The tombstone will be my diploma.”

- Eartha Kitt


Wie ben ik?

Diederik Conrad is de naam van mijn bedrijf (Diederik is mijn vierde (!) naam - Conrad is de tweede naam van mijn beste vriend). Ik ben Martijn Bruil.

Bijzonder aan mijn aanpak is de combinatie tussen mijn advies- en communicatie-ervaring en mijn psychologische en bedrijfskundige achtergrond. Ik combineer een lange praktijkervaring als consultant met een stevig theoretisch fundament.

Als consultant en (project-)manager heb ik veel verschillende (internationale) corporate bedrijven en de rijksoverheid als klant gehad. Ik heb op strategisch niveau aan veel verandertrajecten gewerkt en verschillende professionals ‘on the job’ gecoached. Ik heb mij gericht op zowel interne communicatie, als public relations, media- en presentatietraining, crisiscommunicatie en (event-)management. Ik werk nog samen met een aantal andere bureaus en adviseurs voor verschillende klanten.

Ik snap hoe organisaties werken, hoe communicatie en percepties werken – één op één en in de media. In mijn aanpak ben ik open, realistisch en to-the-point. Ik heb in verschillende landen en culturen gewerkt en gewoond.

Ik studeerde sociale wetenschappen (communicatiemanagement) aan de Universiteit van Utrecht en bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode. Daarna deed ik de studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (Cum Laude), waar ik nu ook promotieonderzoek doe aan de vakgroep sociale psychologie. Voor mijn werk volg(de) ik diverse trainingen op gebied van communicatie, presentatie en beinvloeding. Mijn coachingsopleiding volg ik via CTI.

 

Netwerk 

Als communicatie-adviseur ben ik zeer breed georienteerd wat betreft inhoud en sectoren waarin ik werk. Maar je kunt niet alles (alleen) weten en doen! Voor specifieke kennis, kunde en voor uitvoerende taken, beschik ik over een netwerk van andere professionals die op verzoek ingezet kunnen worden. Met al deze mensen heb ik meerdere keer voor verschillende klanten gewerkt en zij kunnen naadloos aansluiten bij mijn werkwijze.

Met de volgende bureaus en mensen werk ik op verschillende klanten regelmatig samen in projecten en opdrachten (klik op hun namen om ze te leren kennen!): 

Verder zitten in mijn netwerk:

  • Specialisten op het gebied van organisatieveranderingen en communicatie.
  • Junior en medior communicatieadviseurs en projectmedewerkers. 
  • Verschillende gespecialiseerde coaches en een psychiater.

Neem contact met me op als je meer informatie wilt over mijn netwerk of gezamenlijke projecten.